
Свинина в листковому тісті
Цю соковиту свинину з абрикосовим прошарком під скоринкою з м'якого листкового тіста можна приготувати з цілком буденного приводу - нагодувати вечерею улюблену сім'ю, і за більш святкового, для романтичної вечері або новорічного застілля. Втім, важливий навіть не привід, а сам процес споживання - не відмовляйте собі в задоволенні! Всім відомо, що абрикос додає м'ясу особливий смак, робить його більш соковитим. Такий м'ясний рулет перед подачею поріжте на шматочки і подавайте теплим. Страва стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Або ж буде чудовою повноцінною стравою завдяки ситній свинині.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
600 г
Rud Leaf Frozen Dough
500 г
Tulip Liver Pate 125g
300 г
Metro Chef Apricot in Syrup 720ml
4 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.л.
Sesame
2 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.
02
Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.
03
Змастити тісто печінковим паштетом.
04
Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.
05
Зверху викласти підсмажене м'ясо.
06
Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.
07
Духовку разігріти до 180°C.
08
Покласти рулет на деко швом вниз.
09
Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.
10
Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores