
Салат «Особливий»
Для салату «Особливий» курячефілепотрібнопопередньозамаринуватив спеціїкарріабо в спеціях для курки і рослинномумаслі. Післяцьогопотрібнообсмажитифіле до готовності і датиохолонути. Для приготування апельсинового соусу беруть 30 грам майонезу, змішують з 10 грамами апельсинового соку, додають паприку, сіль і перець за смаком. Всіінгредієнтивикладаютьсягіркою на сервіровочнеблюдо, покрителистям салату, і прикрашаються зеленою цибулею і петрушкою. Чудовий салат "Особливий" неодмінно стане одним з Ваших улюбленихстрав.
Ingredients
Листя салату
80 г.
Яловичий язик
40 г.
Філе куряче
40 г.
Помідори
40 г.
Огірок
40 г.
Апельсиновий сік
40 г.
Зелена цибуля
5 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Руками нарвати листя салату. Відварний язик і обсмажене куряче філе нарізати кубиками.
02
Свіжий огірок і помідор нарізати великими кубиками.
03
Нарізані інгредієнти змішати з апельсиновим соком, трохи посолити.
04
Викласти гіркою на листя салату, прикрасити нарізаною зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores