
Мигдальна заправка
Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
30 мл.
Almond
150 г.
Garlic
1 шт.
Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g
2 ч. л.
Deco Dried Dill 6g
0,5 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.
02
Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.
03
Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores