Кислий червоний соус - Image

Кислий червоний соус

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного кислого соусу. Кислі соуси дуже добре поєднуються з м'ясними стравами. Кислий соус цінується не тільки завдяки своїм смаковим якостям і прекрасному поєднанню з м'ясними стравами. Кислий соус дуже корисний, адже, завдяки своєму складу він благотворно впливає на весь травний тракт, допомагаючи виділяти в потрібній кількості секрецію, щоб перетравлювати жирну їжу. Ось для цього і потрібен кислий соус. Особливо прекрасно він нейтралізує свинячий жир. Кислі соуси готують з різних ягід - ожини, журавлини і навіть з кислої вишні. Але у нас буде соус на основі лимонної кислоти. До речі, дуже обережно слід їсти кислі соуси людям з підвищеною кислотністю шлунка.

Ingredients

Борошно

1 ч. л.

Бульйон овочевий

200 мл.

Олiя

1 ст. л.

Лимонна кислота

за смаком

Цукор

за смаком

Preparation steps

01

Масло з'єднати з борошном і ретельно перемішати, додати палений карамелізований цукор.

02

У масу поступово влити гарячий бульйон і проварити до загустіння. Потім додати лимонну кислоту і посолити.

03

У готовий соус додати цукор за смаком, але так, щоб залишався приємний кислуватий смак.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min