Грудинки курячі з печерицями по-французьки - Image

Грудинки курячі з печерицями по-французьки

Number of servings: 3Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Використовуючи в приготуванні такі основні інгредієнти, як куряча грудка і печериці, можна отримати надзвичайно смачні другі страви або салати. Куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами. Самою чудовою частиною курки є грудка - вона дуже корисна і смачна, що робить її ідеальним інгредієнтом для дієтичних страв. Для приготування вибираємо курячі грудки середнього розміру. Грудку ріжемо порційними шматочками поперек волокон. Запечену курячу грудку з печерицями подаємо з гарніром з картопляного пюре або відвареного рису. Грудки курячі з печерицями по-французьки - блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.

Ingredients for the recipe

Chicken Breast
219.50

Chicken Breast

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast

3 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

100 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

50 г.

Homemade Butter

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Курячі грудки відбити, викласти на сковороду, посолити за смаком.

02

Гриби дрібно нарізати, обсмажувати протягом 5-7 хвилин.

03

Приготовлені гриби викласти зверху на м'ясо. Зверху посипати сиром, який заздалегідь необхідно натерти.

04

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°C протягом 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min