Жаренка - Image

Жаренка

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ingredients

Яловичина

500 г.

Картопля

1 кг.

Гриби сушені

50 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Морква

1 шт.

Сметана

4 ст. л.

Томатна паста

1 ст. л.

Борошно житнє

1 ст. л.

Масло вершкове

50 г.

Сіль

за смаком

Олія рослинна

50 мл.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.

02

Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.

03

Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.

04

Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.

05

Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Жаренка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua