
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Якщо ви любитель цвітної капусти, вам сподобається цей рецепт. Тут її смак зберігається практично незмінним, але вона набуває нових властивостей - стає хрусткою і з апетитною золотистою скоринкою. Якщо ви хочете трохи поекспериментувати, додавайте до панірувальних сухарів будь-яку подрібнену зелень за смаком - свіжу або суху - це може бути петрушка, кріп, базилік, орегано ... Приправи також можна використовувати будь-які на ваш розсуд, але не перестарайтеся, все-таки у цвітної капусти дуже тонкий смак, тому його дуже легко перебити.
Ingredients
Цвітна капуста
700 г
Яйця
2 шт.
Паніровочні сухарі
100 г
Сушений базилік
2 ст.л.
Рослинна олія для підсмажування
100 мл
Сіль
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Приправа (будь-яка)
за смаком
Preparation steps
01
У великій каструлі доведіть воду до кипіння.
02
Тим часом розділіть цвітну капусту на окремі великі суцвіття. Посоліть киплячу воду і відваріть в ній капусту протягом 10 хвилин.
03
Потім злийте воду, остудіть капусту і розділіть її на на ще дрібніші суцвіття.
04
Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і перцем.
05
Сушений базилік або іншу зелень (якщо вона свіжа - дуже дрібно поріжте її) з'єднайте з панірувальними сухарями. Також до сухарів можна додати будь-які прянощі і приправи за смаком, якщо ви хочете більш ароматну паніровку.
06
У сковороді розігрійте олію.
07
Кожне суцвіття капусти спочатку вмочіть в яйця, потім обваляйте в панірувальних сухарях
08
Обсмажте капусту в розігрітій рослинній олії з двох боків до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores