Молода картопля в беконі - Image

Молода картопля в беконі

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.

Ingredients

Дрібна молода картопля

8 шт.

Бекон

8 скибок

Рослинна олія

3 ст.л.

Сіль

за смаком

Чорний перець

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.

02

Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.

03

Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою

04

Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Молода картопля в беконі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua