Курячі крильця в меді - Image

Курячі крильця в меді

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже часто господині, щоб приготувати м'ясо більш смачно, вдаються до різних хитрощів. Наприклад, щоб після прожарювання вийшла золотава й хрустка скоринка, куряче м'ясо маринують в меду. І хоча на перший погляд може здатися, що солодкий мед і куряче м'ясо не поєднуються, все ж страва виходить дуже ніжною і смачною. Крім того, згадайте, наскільки корисний мед для нашого організму. Не даремно він був першим помічником в лікуванні різних хвороб для наших мам і бабусь. Мед має дуже багато цілющих властивостей. А якщо ваша дитина або ви самі з якихось причин не любите мед у чистому вигляді, то в цій страві його смак відчувається не надто гостро, але свої цілющі властивості мед не втрачає.

Ingredients

Курячі крильця

500 г

Мед

5 ст.л

Гірчиця

5 ст.л

Сіль

за смаком

Рослинна олія для підсмажування

5 ст.л

Preparation steps

01

Якщо необхідно, розтопіть мед до рідкого стану. У глибокій мисці з'єднайте його з гірчицею і добре перемішайте.

02

Крильця промийте та висушіть.

03

Помістіть крильця в миску з маринадом, перемішайте і накрийте кришкою. Покладіть в холодильник як мінімум на півгодини для маринування.

04

У сковороді розігрійте олію і порціями обсмажте в ньому мариновані крильця з двох боків до золотистого кольору. Потім посоліть за смаком, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності.

05

Як варіант мариновані крильця можна запекти в духовці. Подавати їх краще, коли вони трохи охолонуть і соус стане більш густим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячі крильця в меді – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua