
Курячі котлети в клярі
Так склалося, що саме куряче м'ясо стало найпопулярнішим у споживачів. Мабуть, це все завдяки тому, що воно майже не містить холестерину, а навіть навпаки - його прописують всім тим, кому інше м'ясо їсти не можна. Воно допомагає худнути тим, хто ставить собі таку мету, збагачує наш організм потрібним білком. І взагалі, це один і самих популярних продуктів у спортсменів. Тому й існує чимало різних рецептів, як приготувати куряче м'ясо. Наприклад, котлети в клярі. Давно відомий всім рецепт, але яку ж смачну страву виходить по ньому приготувати, раз цей рецепт такий популярний. До того ж він досить універсальний, адже подавати котлети можна з чим завгодно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Rumianets Milk Sliced Loaf 450g
100 г
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Baking Soda 500g
5 г
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл
Minced Pork
500 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Ріпчасту цибулю подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо до фаршу.
02
Білий батон вимочуємо у воді або молоці, відтискємо і подрібнюємо. Додаємо до м'ясного фаршу і цибулі.
03
Додаємо сіль і перець за смаком. Дуже ретельно перемішуємо, щоб вийшла рівномірна, однорідна маса.
04
Готуємо кляр для котлет. У миску кладемо сметану. Розбиваємо яйце і додаємо до сметани. Додаємо сіль, соду і борошно. Замішуємо кляр. Тісто має вийти такої консистенції, як на оладки.
05
З м'ясного фаршу формуємо котлети.
06
Кожну котлету опускаємо в кляр з двох сторін.
07
На сковорідку наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох сторін.
08
Коли всі котлети обсмажені, відправляємо їх у духовку на 10-15 хвилин.
09
Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores