Сирник з абрикосами - Image

Сирник з абрикосами

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.

Ingredients for the recipe

President Gentle Low-Fat Cream Cheese 0.2% 250g
38.00 - 45.50

President Gentle Low-Fat Cream Cheese 0.2% 250g

250 g

Ingredients

President Gentle Low-Fat Cream Cheese 0.2% 250g

200г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2шт

Vash Tsukor Sugar 10kg

50г

Dr. Oetker Potato Starch 75g

40г

Pineapple Apricot

400г

Preparation steps

01

Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.

02

Додати сирний крем і добре перемішати.

03

Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.

04

У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.

05

Випікати при 180 С 40-45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min