Баклажани по-пекінськи - Image

Баклажани по-пекінськи

Number of servings: 1Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ця витончена страва підійде дуже добре для тих, хто хоче сьогодні смачно пообідати чи повечеряти. Готується страва дуже просто, але смак цих маленьких, синеньких, смачненьких бешкетників не залишить вас сьогодні без хорошого настрою. Ви порадуєте ними не тільки свої смакові рецептори, але і шлунок також. Тому що баклажани дуже добре засвоюються організмом. У баклажанах міститься дуже багато білків, солей кальцію, калію, фосфору, заліза, каротину і велика кількість вітамінів групи В. Овоч багатий клітковиною. Всі ці доведення повинні стати для вас важливим аргументом для того, щоб на сьогодні приготувати саме страву "баклажани по-пекінськи".

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

250 г

Chong Soy Sauce 1l

15 мл

Dr.Oetker for baking starch 1000g

25 г

Salt Egypt

2 г

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

2 г

Onion

2 г

Garlic

1 зубчик

Got2B 092 Chili Pepper Tinting Hair Dye

за смаком

Auchan Sesame Oil 240ml

2 мл

Preparation steps

01

З баклажанів зніміть шкірку і наріжте їх скибочками товщиною близько 1 см.

02

На одній стороні кожної скибочки ножем зробіть надрізи глибиною близько 3 мм. Після цього кожен пластик розріжте на смужки шириною 3 см.

03

У сковороді нагрійте трохи олії і покладіть в нього баклажани. Трохи прожарьте їх і переверніть - вони повинні підрум'янитися з обох сторін. Діставайте баклажани шумівкою, щоб дати зайвому жиру стекти.

04

Цибулю і імбир подрібніть. Часник наріжте пластинками.

05

У чашці з'єднайте соєвий соус, цибуля, імбир, крохмаль, сіль і 1,5 ст.л. теплої води. (Якщо ви хочете, щоб страва була більш гострим, додайте також трохи подрібненого перчика чилі).

06

У сковороду влийте 10 мл олії, нагрійте на сильному вогні, додайте пластинки часнику і просмажте до появи аромату.

07

Після чого додайте в сковороду баклажани і підливку і смажте, помішуючи, до повної готовності баклажанів. У самому кінці влийте до баклажанів кунжутну олію, викладіть їх на тарілку і подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min