Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом - Image

Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Страва, яку гідно оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується засад правильного харчування. Отже, чим корисний цей салатик? Перше, що хочеться відзначити: для його приготування не використовується сіль і майонез, і це дуже радує. Але, тим не менш, щоб наша страва не була сухою – заправляємо її ароматним соусом з оливкової олії і соку лимона. Головний компонент цього свіжого салату – сьомга – делікатесна червона рибка, відома не тільки своїм ніжним, вишуканим м'ясом, але і дієтичним. А у поєднанні зі свіжими огірочками, кориснішим грейпфрутом, відомим своєю здатністю спалювати жир, і багатим на цінні мінерали шпинатом – салат перетворюється на справжню вітамінну «бомбу».

Ingredients for the recipe

Spinach Bunch100g
24.99 - 36.30

Spinach Bunch100g

100 g

Ingredients

Spinach Bunch100g

100 г.

Grapefruit

100 г.

Pickled Cucumbers

100 г.

Slightly Salted Salmon Fillet Pieces

100 г.

Lemon

30 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Preparation steps

01

Шпинат помити і ошпарити окропом. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Огірки нарізати кубиками.

02

Сьомгу нарізати скибочками або кубиками. Лимонний сік змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min