Багатошаровий салат з тунцем і сиром - Image

Багатошаровий салат з тунцем і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Погодьтеся, багатошаровий салатик виглядає в рази ефектніше, нарядніше, ніж звичайний, і завжди зможе стати головною прикрасою Вашого святкового застілля, особливо, якщо подасте його в скляній салатниці або порційних фужерах. Як доказ – простий і швидкий рецепт багатошарового салату з тунцем і сиром. Головний акцент страви – звичайно ж, делікатесна і просто смачна рибка тунець. У нашому випадку використовується консервований тунець у власному соку (або олії). Це позбавляє Вас від зайвих турбот, пов'язаних з додатковою обробкою свіжої риби, відповідно, прискорюючи процес приготування, і в той же час робить салатик дуже ніжним, соковитим і делікатним. Переконайтеся в цьому і Ви.

Ingredients

Тунець консервований

240 г.

Сир

160 г.

Огірки

160 г.

Яйце куряче

4 шт.

Морква

80 г.

Сіль

за смаком

Майонез

60 г.

Preparation steps

01

Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо на крупній тертці натерти білки і жовтки. Огірки помити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Моркву помити, відварити до м'якості, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.

02

З тунця злити рідину або масло. У салатник викласти білки і промазати майонезом. Потім тунець, огірки, моркву, сир, жовтки. Кожен шар (крім жовтків) промазувати майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Багатошаровий салат з тунцем і сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua