Італійський салат з пасти і сьомги - Image

Італійський салат з пасти і сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі прекрасне і вишукану страву італійської кухні. Таке повноцінне блюдо стане для вашої родини просто справжнім подарунком. Воно вживається в якості самостійного блюда. Італійський салат з пасти і сьомги дуже збалансоване і корисна страва . Воно наповнить ваш організм силами та енергією. Сьомга - це в першу чергу білки для вашого організму. Омега- 3 , що міститься в сьомзі потрібна для нормального функціонування мозку , нервової та серцево- судинної системи. Макарони завдяки вмісту вуглеводів додадуть вашому організму енергії і сил. А капуста брокколі завдяки багатому хімічному складу освіжить ваш організм і наповнить його вітамінами ..

Ingredients for the recipe

La Pasta Nidi Pasta 400g
73.40 - 110.00

La Pasta Nidi Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Nidi Pasta 400g

150 г.

Slightly Salted Salmon Fillet Pieces

150 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Vita Verde Bright Lettuce 120g

40 г.

Broccoli Cabbage

150 г.

Preparation steps

01

Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити. Рибу нарізати кубиками або скибочками.

02

Брокколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min