Запечений омлет із курячою печінкою - Image

Запечений омлет із курячою печінкою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Із усіх видів печінки, що використовуються в кулінарії, куряча печінка готується найпростіше: її не треба очищати від плівок і можна готувати навіть цілком, хоча все ж для рівномірності прожарювання краще розрізати на дві-три частини. Але при тривалій термічній обробці куряча печінка стає дуже сухою, втім це характерно і для інших видів печінки. Куряча печінка набагато ніжніше, ніж яловича або свиняча. Страви з неї зустрічаються в кухнях багатьох країн світу. Запечений омлет із курячою печінкою - оригінальна, смачна і ситна страва, до того ж приготована порційно.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Chicken Liver

300 г.

Dr. Oetker Potato Starch 75g

1,5 ч. л.

Domecq White Semidry Sherry 15% 0.75l

1,5 ст. л.

Homemade Butter

1,5 ст. л.

Parsley 70g

50 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Salt Egypt

за смаком

Grana Padano 32% cheese

200 г.

Preparation steps

01

На сковороду влити оливкову олію, поставити сковороду на вогонь, розігріти олію. Цибулю дрібно нарізати, додати її на сковороду. Обсмажувати цибулю на маленькому вогні протягом 5 хвилин постійно помішуючи. Цибуля повинна стати прозорою.

02

Очистити і нарізати печінку невеликими шматочками. Викласти на сковороду з цибулею, обсмажити протягом 3 хвилин, витягнути і перекласти в миску.

03

Всипати на сковороду крохмаль, смажити 2 хвилини, влити херес, після чого поступово вливати 275 мл. води. Готувати, постійно помішуючи 2-3 хвилини, покласти печінку в сковороду, посолити за смаком. Прибрати сковороду з вогню.

04

Розкласти вершкове масло по формах, розтопити в духовці, яку необхідно попередньо розігріти до 160°C. Витягнути з духовки формочки, в кожну вбити по одному яйцю, посолити, покласти в духовку на 3-4 хвилини, дістати формочки. Викласти у формочки масу зі сковороди і посипати дрібно нарізаною петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min