
Судак запечений
Хто б міг подумати, що ця, на перший погляд, проста страва закріпилася в меню кожної господині. Причому не як буденна страва, а ще й зайняла гідне місце в дієтичному, дитячому і навіть у святковому меню. Те, що риба - це дієтичний делікатес усім давно відомо, але не усі знають, що можна і "смачно худнути" - це звичайно мрія будь-якої жінки, і вона реальна! У складі судака зберігається більше 20 найменувань амінокислот і величезна кількість мінеральних речовин. Тому вживаючи цінну рибку, ви зможете не лише схуднути, але і зміцнити своє здоров'я. Відносно приготування риби, то часу воно займе небагато, що не менш важливо для сучасних жінок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Perch Gutted
400 г.
Onion
100 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
20 г.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Red Pepper
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу очистити і помити. Посолити і зробити ножем глибокі надрізи.
02
Начистити цибулю, обмити і дрібно нарізати. Обсмажити на рослинній олії, посолити і поперчити.
03
У надрізи помістити цибулю, а ту, що залишилася викласти на деко. Зверху укласти нафаршировану цибулею рибу. Готувати в духовці при температурі 180ºС. Запікати судак 30-40 хвилин.
04
Поки готується риба, підготувати соус: змішати сметану і перець. Залити сумішшю рибу і залишити ще 10 хвилин запікатися. Перед подачею нарізати на шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores