
Салат по-строганівськи
Справді, невідомо чи має назва цього салату пряме відношення до прізвища графа Григорія Строганова. Відомий вельможа був великим гурманом в приготуванні їжі - кухню довіряв тільки знаменитим французьким кухарям. При цьому сам господар теж любив поекспериментувати з продуктами, звідси і дійшли до нас рецепти, у назві яких зустрічається прізвище Строганов. Цей салат особливо подобається чоловікам, так як є прекрасною ситною і поживною закускою. Готується досить просто. Всі інгредієнти нарізаються тонкою соломкою і заправляються пікантним сметанно-часниковим соусом, який вигідно підкреслює смак всіх продуктів, що входять до складу салата.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
150 г.
Charm Canned White Musrooms 920g
100 г.
Bell Pepper
0,5 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 пера
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Novus White Horseradish 200g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ч. л.
Garlic
1 зубчик
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Перець очистити від плодоніжки і насіння. М'ясо відварити. Перець, м'ясо, цибулю і гриби нарізати на тонкі смужки завдовжки близько 3 см. Часник пропустити через прес.
02
Сметану змішати з хріном, часником і лимонним соком.
03
Змішати всі інгредієнти, заправити соусом, посолити, поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores