Салат з крабовими паличками, кальмарами і лимонним соком - Image

Салат з крабовими паличками, кальмарами і лимонним соком

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чому хазяйки так люблять готувати салат з крабовими паличками? Напевно, це пояснюється не тільки прекрасними смаковими якостями даного продукту. Крабові палички ще чудові і тим, що прекрасно поєднуються з багатьма іншими продуктами. Це дозволяє господаркам балувати гостей і домочадців все новими варіаціями салатів на «крабову» тему. Не є виключенням і доповнення у вигляді м'яса кальмара, адже його смак є нейтральним, що дає змогу легко використовувати цей продукт з різними інгредієнтами. Тому дуже важливо при такому розкладу не переборщити зі спеціями, але в нашому випадку краплинка трішки кисленького лимонного соку ні в якому разі не змінить смак вишуканих морепродуктів. Даний салат є просто знахідкою для господині, який бажає побалувати своїх рідних не лише запахом моря, а й його смаком.

Ingredients for the recipe

Frozen Squid Tubes
265.00

Frozen Squid Tubes

per 1 kg

Ingredients

Frozen Squid Tubes

1шт

Shrimps 90/120

12шт

Frozen Crab Sticks

400г

Rio Corn 420g

350г

Lemon

1шт

Onion

за смаком

Dill 70g

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Зварити кальмар (не більше ніж 10 хвилин), очистити його від прозорої плівки, нарізати кільцями і викласти на окрему страву. Розрізати лимон навпіл і видавити сік на м'ясо кальмара. Так м'ясо стане м'якше і ніжніше.

02

Зварити креветки (2-3 хвилини в киплячій воді) і змішати з кальмарами. Дрібно нарізати крабові палички, солоні огірки і цибулю, додати до креветок і кальмарів.

03

Після додати кукурудзу і зелень. Всі інгредієнти ретельно перемішати, видавити сік другої половинки лимона.

04

Додати за смаком майонез і сіль.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min