Пиріжки до пива - Image

Пиріжки до пива

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Серед великого різноманіття смачних виробів, які можна приготувати з листкового тіста, купленого в магазині, господинями часто випікаються пиріжки. Готуються вони з будь-якими різними начинками. Пиріжки – це страва, яка завжди піднімає настрій і дорослим, і дітям. Листкові пиріжки з салямі до пива зазвичай робляться у вигляді конвертиків, але можуть бути і у вигляді трикутників. Перед тим як ставити в духовку верх пиріжків змащують збитим жовтком, щоб не тільки був бездоганний смак, а й зовнішній вигляд. Любителі занадто солоних страв до пива в якості сиру використовують бринзу. Подають пиріжки теплими або холодними з гірчицею.

Ingredients

Салямі

100 г.

Сир твердий

100 г.

Помідор

1 шт.

Маслини

12 шт.

Тісто листкове

400 г.

Яйце куряче

1 шт.

Preparation steps

01

Салямі, сир, помідори і маслини дрібно нарізати. Змішати всі нарізані інгредієнти в мисці, вбити яйце, перемішати.

02

Розкачати тісто в тонкий лист, розрізати на квадратики. Викласти начинку на кожен квадратик. Згорнути квадратики у вигляді конверта, кожен з чотирьох кутів защипнути в центрі.

03

Поставити деко з конвертиками в духовку, випікати до повної готовності, поки не з'явиться золотава скоринка.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріжки до пива – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua