Пиріг із крабовими паличками і бринзою - Image

Пиріг із крабовими паличками і бринзою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

У рецепті використовується готове листкове тісто, що, звичайно ж, прискорить і спростить процес приготування пирога. Приготований попередньо томатний соус і такі інгредієнти пирога, як солонувата бринза, соковиті крабові палички і ароматний кріп - гарантія того, що пиріг вийде дуже смачним, ситним і сподобається всім, хто його спробує. Треба відзначити, що бринза досить часто використовується у випічці. Цей розсільний сир, приготований з овечого молока, має ніжний вершковий смак і одночасно пікантну різкість через велику кількость солі і вважається, без перебільшення, універсальним сиром для салатів, закусок і пирогів.

Ingredients

Тісто листкове

500 г.

Крабові палички

240 г.

Помідори

3 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сир бринза

300 г.

Кріп

за смаком

Масло вершкове

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

02

Зробити на помідорах надрізи, залити окропом на 2 хвилини, після чого зняти з помідорів шкірку, дрібно нарізати. Додати помідори до цибулі в сковороду. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.

03

Змастити вершковим маслом форму, викласти тісто, при цьому зробити бортики. Змастити зверху тісто томатним соусом зі сковороди, потім викласти нарізані крабові палички, а на них посипати шматочки сиру. Зверху прикрасити січеним кропом, поставити в духовку на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min