Ананасово-імбирний смузі - Image

Ананасово-імбирний смузі

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Сьогодні ми з радістю готові представити вам рецепт ананасово-імбирного смузі. Для початку пояснимо значення слова смузі. Смузі походить від англійського слова smoothie і означає "однорідний". І сьогодні, приготувавши цей прекрасний ананасово-імбирний смузі, ви зможете насолодитися його густою, однорідною консистенцією. Такий напій у вигляді змішаних у блендері імбиру і ананаса, з додаванням шматочків льоду, заслуговує почесне місце в ніші правильного харчування. До речі, смузі спочатку з'явився і став продаватися ще в 30 -х роках в Каліфорнії, але став дуже популярним в США тільки в кінці 1960-х років, коли магазини здорового харчування почали продавати його. Тому пориньте в атмосферу США початку століття.

Ingredients

Ананас

200 г.

Імбир

шматочок (2 см.)

Йогург

100 мл.

Ананасовий сік

200 мл.

Кориця

0,5 ч. л.

Лід

за смаком

Preparation steps

01

Ананас порізати на невеликі шматочки.

02

Шматочки ананаса покласти в чашку для блендера.

03

Додати в чашку йогурт, ананасовий сік і шматочки льоду і все змішати в блендері до однорідної маси.

04

Потім до маси додати корицю і імбир, натертий на терці. Смузі готовий.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ананасово-імбирний смузі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua