
Парові ковбаски зі скумбрії
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
50 мл.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
30 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
1 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mackerel
800 г.
Garlic
3 зубчика
Preparation steps
01
Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.
02
Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.
03
Петрушку дрібно посікти.
04
У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.
05
Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.
06
З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores