Гриби запечені - Image

Гриби запечені

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Слід зауважити, що гриби часто використовують у кулінарії, щоб замінити м'ясо. Звичайно, на перший погляд здається, ну що в них такого спільного? Але насправді, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, тоді можна спробувати замінити одне іншим. Гриби приваблюють багатьох своїм незвичайним і характерним смаком. Та й готувати їх не довше, ніж м'ясо. Тому швидкий і простий варіант - це запекти гриби у духовці. По-перше, страва вийде більш насиченою і ароматною. А по-друге, це корисніше, ніж смажені гриби. За бажанням можна першим шаром викласти картоплю, і тоді у вас вийде повноцінна запечена страва.

Ingredients

Печериці свіжі

0,5 кг.

Кунжут

2 ст. л.

Масло вершкове

1 ст. л.

Сметана

3 ст. л.

Борошно пшеничне

1,5 ч. л.

Перець чорний мелений

0,3 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Свіжі гриби перебрати, очистити, ретельно промити під холодною проточною водою і нарізати скибочками вздовж волокон.

02

Приготувати сметанний соус: обсмажити на сухій сковороді просіяне пшеничне борошно, потім додати сметану і трохи солі, довести до кипіння і зняти з вогню.

03

Заправити гриби чорним перцем, кунжутом, цукром, сметанним соусом і рослинним маслом, добре перемішати і дати настоятися 40 хвилин в прохолодному місці.

04

Деко змастити вершковим маслом, викласти на нього гриби і поставити в розігріту духову шафу. Запікати при 180ᵒС приблизно 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Гриби запечені – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua