
Куряча печінка в медовій глазурі
Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
1 кг.
Litniy Med Honey 750g
150 мл.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ст. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.
02
У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.
03
Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores