Цукрова глазур - Image

Цукрова глазур

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.

Ingredients

Цукрова пудра

250 г.

Вода

4 ст. л.

Ароматизатори, барвники

за смаком

Preparation steps

01

Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.

02

Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.

03

Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.

04

Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.

05

Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Цукрова глазур – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua