
Французький салат з рибкою
Салати як окрему самостійну страву почали готувати саме у Франції. Незабаром вони стали користуватися великою популярністю в багатьох кухнях світу. Особливістю французьких салатів є їх вишуканість і свіжість, але в теж час лаконічність і простота. В якості заправки використовуються оригінальні свіжоприготовані соуси. Французький салат з рибкою – тому не виключення. Смак червоної риби вигідно підкреслює лимонний сік, а ароматний соус з часником і діжонською гірчицею просочує салат, роблячи його соковитим і ніжним. Шматочки авокадо і чері доповнюють смакову палітру страви. Справжня гармонія смаку і аромату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Cherry Mix Tomatoes 300g
8 шт.
Shelled Cedar Nuts
50 г.
Zanetti Grated Hard Cheese Mix 32% 100g
5 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Domashniy Doctor Natural Sea Bath Salt 500g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
4 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ст. л.
Garlic
1 зубчик
Preparation steps
01
Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.
02
Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
03
Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
04
Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.
05
Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores