Камбала під овочами - Image

Камбала під овочами

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Камбала - це морська риба, дуже популярна у всіх куточках нашої планети, тому і рецептів приготування цієї риби безліч і вони різні за ступенем складності. Даний рецепт досить простий, страва готується швидко. Риба виходить соковитою і ніжною, а овочі тільки доповнюють смак. Однією з головних переваг камбали є відсутність великої кількості кісток, тому її дуже зручно готувати цілком. Але можна також використовувати тільки філе або нарізати рибу шматочками. Камбала прекрасно підходить для дієтичного харчування, її м'ясо містить багато вітамінів і амінокислот, які сприяють зниженню в крові вмісту холестерину.

Ingredients

Камбала

800 г.

Болгарский перець

150 г.

Баклажани

250 г.

Помідори

200 г.

Цибуля

150 г.

Часник

2 зубчика

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Борошно

за смаком

Preparation steps

01

Дрібно покришити цибулю.

02

Баклажани нарізати кубиками.

03

Очищений від насіння перець також нарізати кубиками. Помідори порізати кубиками.

04

Обсмажити цибулю на соняшниковій олії. Додати баклажани і смажити 5 хвилин. Додати перець.

05

Потім додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).

06

В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати.

07

Змішати борошно, сіль і перець.

08

Обваляти рибу в отриманій суміші.

09

Посмажити до готовності.

10

Рибу викласти на тарілку. Зверху викласти овочі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min