Різдвяне печиво по-шведськи - Image

Різдвяне печиво по-шведськи

Number of servings: 10Cooking time: 3 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Не дарма печиво називають саме Різдвяним. У ньому прихована загадкова таємниця цього казкового вечора напередодні Різдва. Печиво начебто несе свою магію з собою. Кожен, хто спробує його, відчує на собі цю магію. І незважаючи на назву, таку випічку можна готувати в будь-який інший день, бо печиво настільки смачне, що ваші рідні не захочуть чекати цілий рік, щоб ще раз його спробувати. Кардамон додає печиву такий ніжний аромат, який важко сплутати з чимось ще. А лимонна цедра не тільки наситить рідних і близьких, а й також подарує організму потрібну кількість вітаміну С. А це важливо не тільки в Різдвяний вечір, але і в будь-який інший день.

Ingredients

Борошно

200 г.

Кардамон

2 ч. л.

Масло вершкове

150 г.

Цукор

150 г.

Ваніль

1 ст. л.

Яйца

1 шт.

Цендра лимонна

1 ч. л.

Цукор кольоровий

100 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно змішати борошно з кардамоном і сіллю. Збити масло з цукром до однорідної маси. Додати в суміш яйце, ваніль, лимонну цедру і все ретельно перемішати міксером.

02

Далі готувати тісто. Обидві суміші змішати. Розділити тісто на дві рівні частини і скачати з них "ковбаски".

03

Тісто повинне охолонути, тому його потрібно поставити в холодильник на 2 години. Охолоджене тісто обкатати в кольоровому цукрі і нарізати з нього печиво.

04

Випікати в духовці на пергаментному папері при температурі 160ᵒC приблизно 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Різдвяне печиво по-шведськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua