Булочки з корицею і сирною глазур'ю - Image

Булочки з корицею і сирною глазур'ю

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Що може бути смачніше, ніж справжня домашня випічка? Набагато приємніше їсти, якщо знаєш, що страва приготовлена самостійно, своїми руками. Та й порадувати своїх близьких ніколи не заважає. Чудові булочки з корицею і сирної глазур'ю - це хороший варіант для затишного домашнього чаювання. Хоча ці булочки можна також запивати какао або навіть домашнім глінтвейном. У будь-якому випадку ви опинитеся в приємній компанії цього смачного десерту. Тому якщо ви хочете влаштувати приємний вечір у колі родини або друзів, тоді вам просто необхідно пригостити їх цими булочками - ваші гості будуть у захваті від ваших кулінарних здібностей.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 ст.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

4 ст.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

10 г.

Salt Egypt

1 ч.л.

Homemade Butter

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ст.

Auchan Powdered Sugar 200g

1,5 ст.

Spice Cinnamon Ground

4 ст. л.

Philadelphia Cheese 500g

80 г.

Preparation steps

01

Змішати в мисці тепле молоко і дріжджі, до однорідної маси. Яйця кімнатної температури збити в окремій ємності. Додати до яєць 80 г. вершкового масла кімнатної температури, всипати цукор, влити суміш молока і дріжджів, перемішати до однорідності.

02

В окремій ємності змішати борошно з сіллю, після всипати в загальну миску до решти інгредієнтів. Змішати окремо трохи борошна з водою, щоб вийшла 1 ст. л. клейковини, додати в тісто. Додати ще трохи борошна, замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук. Накрити рушником миску з тістом, залишити на 1 годину в теплому місці.

03

Розкачати тісто на столі, присипаному борошном, в лист розміром 40×50 см. Розмазати по листу 70 г. м'якого вершкового масла.

04

Змішати в мисці мелену корицю і цукор. Висипати зверху на лист тіста. Тісто скрутити в рулет, як можна щільніше. Розділити отриманий рулет на булочки за допомогою нитки.

05

Деко для випікання застелити харчовим папером, змащеним шматочком масла. Викласти на папір булочки. Випікати 20 хвилин в розігрітій до 160°С духовці.

06

Для приготування сирної глазурі змішати в мисці цукрову пудру, 50 г. вершкового масла розм'якшеного і сир. Готові булочки змастити глазур'ю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min