
Булочки з корицею і сирною глазур'ю
Що може бути смачніше, ніж справжня домашня випічка? Набагато приємніше їсти, якщо знаєш, що страва приготовлена самостійно, своїми руками. Та й порадувати своїх близьких ніколи не заважає. Чудові булочки з корицею і сирної глазур'ю - це хороший варіант для затишного домашнього чаювання. Хоча ці булочки можна також запивати какао або навіть домашнім глінтвейном. У будь-якому випадку ви опинитеся в приємній компанії цього смачного десерту. Тому якщо ви хочете влаштувати приємний вечір у колі родини або друзів, тоді вам просто необхідно пригостити їх цими булочками - ваші гості будуть у захваті від ваших кулінарних здібностей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
4 ст.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Salt Egypt
1 ч.л.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст.
Auchan Powdered Sugar 200g
1,5 ст.
Spice Cinnamon Ground
4 ст. л.
Philadelphia Cheese 500g
80 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці тепле молоко і дріжджі, до однорідної маси. Яйця кімнатної температури збити в окремій ємності. Додати до яєць 80 г. вершкового масла кімнатної температури, всипати цукор, влити суміш молока і дріжджів, перемішати до однорідності.
02
В окремій ємності змішати борошно з сіллю, після всипати в загальну миску до решти інгредієнтів. Змішати окремо трохи борошна з водою, щоб вийшла 1 ст. л. клейковини, додати в тісто. Додати ще трохи борошна, замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук. Накрити рушником миску з тістом, залишити на 1 годину в теплому місці.
03
Розкачати тісто на столі, присипаному борошном, в лист розміром 40×50 см. Розмазати по листу 70 г. м'якого вершкового масла.
04
Змішати в мисці мелену корицю і цукор. Висипати зверху на лист тіста. Тісто скрутити в рулет, як можна щільніше. Розділити отриманий рулет на булочки за допомогою нитки.
05
Деко для випікання застелити харчовим папером, змащеним шматочком масла. Викласти на папір булочки. Випікати 20 хвилин в розігрітій до 160°С духовці.
06
Для приготування сирної глазурі змішати в мисці цукрову пудру, 50 г. вершкового масла розм'якшеного і сир. Готові булочки змастити глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores