Яловичина по-індійськи - Image

Яловичина по-індійськи

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Індійська кухня вважається вегетаріанською. Хоча це не так. Адже, в Індії не всі вегетаріанці, а, крім того, рецепти традиційної європейської кухні химерно перемішалися з рецептами східної кухні. Сьогодні представляємо вам суперечливий рецепт індійської кухні. Так, ви не помилилися - це яловичина по-індійськи. "Яка яловичина в Індії, там же корову шанують нарівні з королевою", - заволаете ви. У цьому рецепті в стилі ф'южн дуже вдало поєднуються європейська та східна кухня. Назва цієї страви придумана давно. І навіть незважаючи на те, що корова в Індії вважається священною твариною, подається ця страва саме під назвою "яловичина по-індійськи" в кращих ресторанах світу. Як би там не було, а насправді - це відмінна страва.

Ingredients

Яловичина

1 кг.

Йогурт

200 мл.

Цибуля

2 шт.

Часник

2 зубчики

Корінь імбиру

4 см.

Жир

3 ст. л.

Помідори

3 шт.

Кінза

1/2 пучка

Кмин

2 ч. л.

Карі

2 ч. л.

Сіль

за смаком

Вода

250 мл.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.

02

Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.

03

М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.

04

Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.

05

Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Яловичина по-індійськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua