Яловичина по-аргентинськи - Image

Яловичина по-аргентинськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Dill 70g

3 ст. л.

Bread Crumbs

100 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Homemade Butter

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.

02

Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.

03

Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.

04

Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.

05

Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min