
Закуска з Моцарели
Моцарелла - молодий італійський сир родом з регіону Кампанія, один з найзнаменитіших сирів в Європі. Нейтральний, з приємною кислинкою, його смак поєднується практично з усіма можливими інгредієнтами. Цей сир в Італії додається до багатьох страв: піц, салатів, закусок, м'ясних страв, овочевих запіканок. Сир моцарела - чудове джерело здорового білка, містить багато корисних вітамінів, мінералів, і може бути включений в меню здорового харчування. Дуже хороша моцарелла і в запеченому вигляді. Ця закуска нагадує рецепт приготування моцарели у фритюрі. Але в даному рецепті сир готують не цілими кульками, а нарізають шматочками і обсмажують на сковороді, а не в глибокій фритюрниці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
1/4 стклянки
Cykoria Breadcrumbs 200g
1,5 склянки
Garlic
2 зубчика
7 Flour 1kg
200 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salud Mozzarella Sticks 250g
450 г.
Preparation steps
01
Сир нарізати невеликими шматочками.
02
У маленькій мисці змішати збите яйце і воду.
03
В іншій мисці змішати борошно, панірувальні сухарі і дрібно рубаний часник.
04
Закип'ятити олію. Обваляти кожен шматочок сиру спочатку в яйці, а потім обваляти в сухій суміші.
05
Обсмажити моцарелу в паніровці до золотисто-коричневої скоринки (близько 30 секунд). Потім викласти на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores