
Тістечка "Вупі"
Закохатися в цей дивовижний десерт можна з першого погляду, точніше з першого шматочка. Гармонійний контраст чорного і білого не залишить нікого байдужим. Традиційні американські тістечка-печиво «Вупі» (або «Вупі-пай») являють собою дві половинки ніжного шоколадного бісквіта, між якими зручно розташовується прошарок з повітряного вершкового крему, він же і скріплює коржики між собою. За свій оригінальний зовнішній вигляд ці ласощі називають «чорним місяцем». А найголовніше, що Вас приємно здивує, – це легкість і швидкість приготування. Всього через десять хвилин у Вас буде прекрасне частування до чаю. Приготовлені тістечка необхідно зберігати в холодильнику, їх можна навіть заморозити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
50 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Homemade Butter
120 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
125 мл.
Gift Marshmallow
100 г.
Preparation steps
01
Просіяти борошно, какао, розпушувач і соду. Змішати розм'якшене вершкове масло, яйця, ваніль і молоко. Поєднати дві суміші і збити міксером. Духовку розігріти до 180°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто ложкою. Випікати печиво близько 7-8 хвилин. Зефір з невеликою кількістю води розтопити на водяній бані. На кожну половинку нанести зефір і накрити другою половинкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores