Закусочна паста з сьомгою - Image

Закусочна паста з сьомгою

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьомгу не можливо не любити. Ця благородна риба неймовірно смачна , ароматна і дуже корисна . На смак червоне м'ясо сьомги м'яке і приємне. Соковитість риби забезпечується завдяки вмісту в ній жиру . Але жир цей якраз подарував сьомзі ту корисність якої вона володіє. А саме те що цього жирі содержиться поліненасичена жирна амінокислота Омега- 3 , так необхідна нашому мозку і серцево- судинній системі. Крім цієї речовини сьомга багата білком. А ще ця риба містить повний комплекс вітамінів , що відповідають за нормальне функціонування всього організму. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати закусочну пасту їх сьомги і не тільки з неї. Така корисна паста буде відмінною намазуванням на бутерброди.

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon 100g
152.30

Lightly Salted Salmon 100g

100 g

Ingredients

Lightly Salted Salmon 100g

100 г

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

200 г

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Green Onion 100g

20 г

Yeast-free Rye Bread 300g

80 г

Preparation steps

01

Яйця відварити, охолодити, а потім нарізати шматочками. Сьомгу нарізати шматками. Цибулю помити, просушити і нарізати.

02

У чашу блендера покласти рибу, сир, яйця і цибулю. Подрібнити всі інгредієнти до однорідного стану. Готову пасту можна намазувати на хліб, крекери, кріспі інше.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min