
Курячий салат з яйцями і сиром
Цей курячий салат набагато цікавіший і більш оригінальний, ніж може здатися на перший погляд. Його особливість, родзинка і незвичайний смак в тому, що на смак такий салат з птиці неймовірно нагадує м'ясо краба. Погодьтеся, таке поєднання спробувати вельми цікаво. Салат можна подати і як закуску. Особливо, якщо подати не із звичайним м'яким хлібом, а сухариками (підсмаженими шматочками хліба, тостами або більш вишуканими крутонами). Подати салат можна, зробивши з нього на тарілці фігурку краба. Для того, щоб вийшов максимально крабовий смак, найкраще з сирів підійде чеддер. Склад соусу-заправки краще залишити без змін.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
15 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
300 г.
Chicken Fillet
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білок від жовтка. Подрібнити (протерти через сито) яєчний жовток.
02
Цибулю очистити від лушпиння. Натерти її на дрібній тертці і вичавити сік.
03
Змішати оливкову олію з жовтком і добре перемішати. Додати в соус гірчицю, цибулю, оцет, сіль. Довести соус до однорідності.
04
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе подрібнити в блендері з білком.
05
Додати в салат заправку і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores