Італійський суп зі шпинатом - Image

Італійський суп зі шпинатом

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.

Ingredients

Базилік

1 пучок

Часник

2 зубчика

Шпинат

200 г.

Сир

40 г.

Зелена цибуля

1 стебло

Кабачок

1 шт.

Овочевий бульйон

1 л.

Локшина

200 г.

Кедрові горіхи

50 г.

Оливкова олія

70 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.

02

Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.

03

Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.

04

Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Італійський суп зі шпинатом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua