
Салат із тунця з маслинами
Салат з тунця з маслинами - це дуже хороша альтернатива сніданку або вечері в якості основної страви. Ну і дуже прекрасний варіант в якості закуски. Адже, страва відрізняється своїм незвичайним і цікавим поєднанням продуктів. Маслини привнесуть в салат деяку цікавість. Тунець складе чудову компанію маслинам. Маслини додадуть якусь пікантність тунцю. І цей дует подарує салату його поживність і ситність, завдяки якій ви можете вживати салат в якості основної страви. Салатні листя подарують нашій страві неймовірні ноти свіжості. У свою чергу, майонез пом'якшить смак всієї страви. Тому побалуйте себе сьогодні такою стравою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Tuna Pieces In Sunflower Oil 185g
300 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
150 г.
Greek Salad
100 г.
Pink Tomato in Packing
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З тунця злити рідину. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Маслини нарізати скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Якщо тунець консервований не в олії, а у власному соку, то додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores