
Суп із кроликом та рисом
Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.
Ingredients
Рис
40 г.
Цибуля-порей
1 шт.
Кролик
500 г.
Кабачки
2 шт.
Перець болгарський червоний
1 шт.
Картопля
2 шт.
Морква
1 шт.
Шафран
2 г.
Сіль морська
за смаком
Кріп
0,5 пучка
Preparation steps
01
Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.
02
Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.
03
Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.
04
Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores