Суп зі шпинату - Image

Суп зі шпинату

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

700 мл.

Spinach Bunch100g

400 г.

Onion

2 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Auchan Quail Eggs 20pcs

10 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Homemade Butter

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

KhMZ Sour Cream 20%

за смаком

Preparation steps

01

Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.

02

У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.

03

Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.

04

Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min