Салат з білої квасолі, тунця, цибулі та селери - Image

Салат з білої квасолі, тунця, цибулі та селери

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

До вашої уваги рецепт смачного і корисного салату. У його склад входить досить велика кількість білків, адже квасоля і тунець багаті цією необхідною для вашого організму речовиною. Таким чином з помірною калорійністю ви отримуєте хороший запас енергії і відчуття ситості. І хоча прийнято вважати, що консерви не надто корисні, до тунця це не відноситься. Рекомендується використовувати в даному випадку тунець консервований у власному соці, але якщо ви використовуєте в цьому салаті консервований тунець в олії, то цього буде достатньо, і оливкову олію можна виключити. Так само за своїм смаком ви можете додати в салат помідори, листя салату, кукурудзу.

Ingredients

Квасоля

600 г

Тунець консервований

340 г

Цибуля ріпчаста

80 г

Стебло селери

80 г

Маслини без кісточок

100 г

Лимон

120 г

Олія оливкова

50 мл

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Петрушка

40 г

Preparation steps

01

З лимонів вичавити сік. Петрушку помити, просушити і подрібнити. У мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і петрушку.

02

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Селеру помити і нарізати кубиками. Маслини нарізати скибочками (якщо маслини з кісточками, то спочатку їх видалити).

03

В іншій мисці змішати квасолю (попередньо відварену і охолоджену або консервовану), цибулю, селеру і маслини. З тунця злити рідину і розламати вилкою на шматочки. Додати тунець до квасолі. Залити салат заправкою і акуратно перемішати. Подавати охолодженим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min