
Сільський пиріг
Напевно, у кожного в селі є родичі, дідусі, бабусі, знайомі. До них то ми іноді і навідуємося влітку в село, щоб за неспішними бесідами в літній вечір поїсти фруктів з власного саду, попити чаю на природі або просто посидіти, насолоджуючись тишею. Тут життя біжить неспішно, якось по-особливому затишно і нам часто не хочеться їхати від наших близьких. Хочеться бути там подовше ... Насолоджуватися подовше цим спокоєм. Пропонуємо вашій увазі рецепт того самого сільського пирога. До його складу входять прості продукти, які є у кожному будинку. Приготуйте сільський пиріг. І ви відчуєте себе на сільській веранді за поїданням сільського пирога!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
60 г.
Minced Pork
1 кг.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Carrots
80 г.
Runa Piquant Tomato Sauce 485g
140 г.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
425 г.
Akvulya Still Water 2l
30 мл.
Subbota Peas 420g
115 г.
Packed Potatoes
330 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду і розтопити в ній чверть вершкового масла. Обсмажити фарш до попелистого кольору. Перекласти його на тарілку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Помідори очистити і нарізати кубиками.
03
Розтопити ще чверть вершкового масла і обсмажити цибулю і моркву. Додати до овочів фарш, а потім томатну пасту, розведену водою і нарізані помідори. Тушкувати вміст сковорідки близько 15 хвилин на маленькому вогні. Додати горошок і тушкувати ще кілька хвилин.
04
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре, додавши половину вершкового масла (30 г.) і молоко.
05
Розігріти духовку до 180°C градусів. У форму для запікання викласти фарш з овочами, а зверху пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores