Швидкий джем із хурми - Image

Швидкий джем із хурми

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Джем - це слово, яке прийшло до нас з-за кордону. Варення і джем, до речі поняття, що мало відрізняються між собою. Можна сказати, що джем відрізняється від варення більшою густотою. Сьогодні пропонуємо вам приготувати цей самий джем. Ми його назвемо швидкий джем з хурми. Хурма дуже корисний фрукт. Плоди хурми містять велику кількість цукрів глюкози і фруктози, вітамінів, багато заліза, кальцію, міді. Вона корисна при серцевих захворюваннях. Але от тільки один недолік є в цього фрукта - його сезон дуже короткий. Тому для любителів хурми пропонуємо продовжити її сезон і запастися нею про запас, зваривши з цих чудесних фруктів джем. Такий джем дуже смачний, коли його намазати на млинці, пиріг або їсти просто запиваючи чаєм.

Ingredients

Хурма

1 кг.

Лимонний сік

60 мл.

Цукор

350 г.

Олія

20 г.

Preparation steps

01

Хурму помити, якщо є кісточки, то видалити їх. Сковорідку з бортами змастити олією. Викласти порізану хурму, залити соком лимона та водою (60 мл.).

02

Закип'ятити та готувати на середньому вогні 15 хвилин, поки хурма повністю не розм'якне. Залишити на 15 хвилин в стороні охолонути. Збити блендером та повернути на сковорідку.

03

Знову поставити сковорідку на вогонь, додати цукор. Готувати на невеликому вогні близько 50 хвилин, поки джем не увариться. Подавати з тостами та сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Швидкий джем із хурми – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua