
Маринад для курки
Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього. Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!
Ingredients
Iмбир
1 ч. л.
Часник
5 зуб.
Олiя
5 ст. л.
Сметана
0,25 ст.
Горiх мускатний
0,5 ч. л.
Сумiш перцiв
0,5 ч. л.
Паприка
0,5 ч. л.
Куркума
0,5 ч. л.
Карi
1 ч. л.
Сік лимона
50 мл.
Сiль
1 ч. л.
Preparation steps
01
Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.
02
Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.
03
Маринувати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores