
Кугель з локшини з рікотою, родзинками і яблуками
Кугель (кугол або кугл) - традиційна страва єврейської кухні, різновид запіканки, а вірніше щось середнє між пудингом і запіканкою. Для приготування кугеля використовуються різні інгредієнти. Яйця в традиційних рецептах цієї страви використовують без додавання молока. Кугелі бувають солодкі: з родзинками, сиром і фруктами і несолодкі: з м'ясом, сиром і овочами. Кугель з локшини з рікотою, родзинками і яблуками - різновид солодкого кугеля, який подається на стіл зі сметаною і свіжими ягодами. Приготуйте цю смачну страву з ароматом яблук і кориці і порадуйте своїх близьких.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Taia Egg Noodles Pasta 400g
100 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
5 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Raisins
4 ст. л.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Відварити локшину в киплячій воді до готовності, після злити воду.
02
Перекласти локшину в миску, додати сир рікота, вершкове масло кімнатної температури, цукор, збиті яйця, родзинки, нарізані яблука, посолити, додати корицю і ваніль. Ретельно перемішати.
03
Форму для випікання змастити вершковим маслом, викласти масу із миски у форму, поставити в духовку на 40 хвилин. Накрити зверху фольгою форму, випікати ще 20 хвилин.
04
Дістати із духовки форму, остудити, нарізати шматочками. Подавати зі сметаною та ягодами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores