
Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці
Яблука, апельсин, лимон, - якщо раптом ви виявили у себе в холодильнику ці фрукти, у нас є відмінний рецепт приготування повидла в мультиварці. Усього лише три інгредієнти - і дуже смачне частування у вас на столі! І так... Усі продукти під рукою, залишилося тільки їх очистити і покласти в мультиварку, далі справа за технікою. Поки вона готує ви можете створити ще одну апетитну страву. Якщо буде настрій і бажання можна повидло закатати у банки, або, накривши кришкою, поставити в холодильник. Максимум корисних речовин, і натуральність продуктів - в цьому ми твердо упевнені! З радістю пригощайте яблучно-цитрусовим десертом гостей. Безумовно їх оцінка буде висока!
Ingredients
Яблука (великі)
5 шт.
Апельсин
3 шт.
Лимон
1/2 шт.
Цукор
500 г.
Preparation steps
01
Фрукти очистити (яблука, апельсини, лимон) і нарізати кубиками. Скласти в мультиварку, посипати цукром і перемішати. У режимі "тушкування" готувати 2 години.
02
Потім закинути тушковані фрукти у блендер і перетворити в пюре. А далі протушкувати ще 10 хвилин.
03
Дати остигнути і перелити в стерилізовані банки. Або закатати, або закривши кришкою помістити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores