Італійський пиріг на гранатовому соці - Image

Італійський пиріг на гранатовому соці

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Рекомендуємо і радимо вам спекти цей прекрасний італійський пиріг на гранатовому соці. Прекрасно він підійде в якості десерту до вечірнього чаю або кави. А також для любителів легких сніданків він стане відмінним виходом із ситуації. Прекрасний смак, пишність, неповторний гранатовий аромат все це робить італійський пиріг на гранатовому соці відмінним рішенням проблеми чаювання, коли ви покликали друзів на дружній вечірній чай. Повірте, вони оцінять оригінальність такого пирога. Цікавий насичений коричневий колір, який дає гранат дуже прикрашає пиріг і навіть не всі вгадають, що ви туди додали, тому ви зможете зберігати інтригу протягом усього вечора.

Ingredients

Цукор

125 г.

Борошно

125 г.

Вершкове масло

125 г.

Гранат

150 г.

Яйця

2 шт.

Розпушувач

5 г.

Цукрова пудра

100 г.

Гранатовий сік

100 мл.

Preparation steps

01

Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати розтоплене і охолоджене вершкове масло, просіяне борошно з розпушувачем. Додати гранатовий сік (половину) і довести тісто до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.

02

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку.

03

Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. Змішати цукрову пудру з соком. Просочити цим сиропом пиріг і прикрасити зернами граната.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min