
Смажена картопля із пармезаном
Всі звикли, що картопля - частий гість на нашому столі. Напевно, вже навіть ніхто не замислюється, що такого корисного можна знайти в цьому овочі. Але не варто забувати, що в картоплі багато вуглеводів, калію і фосфору. Якщо з'їдати 300 грам цього продукту в день, то можна себе повністю забезпечити цими елементами на цілу добу. Як же швидко і смачно приготувати картоплю? Один із рецептів - це смажена картопля із пармезаном. Досить просто посипати картоплю сиром і запекти в духовці. Прекрасний смак печеної картоплі і плавленого сиру приємно вас порадує. Ви можете також додати м'ясо, поклавши його на картоплю перед тим, як додати сир.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
440 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Духовку розігріти до 200°C градусів. Деко змастити невеликою кількістю олії. На деко викласти картоплю.
02
Пармезан натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, пармезан. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores