
Конверти з лососем і картоплею
Ніжні трикутні конвертики з хрусткого листкового тіста, яке тане в роті, з начинкою з ароматного міксу лосося, картоплі та зеленого горошку з кропом і вершками. Гарною ідеєю буде посипати пиріжки зернами кунжуту або тертим сиром (вдалим вибором тут стане пармезан). Якщо ви не любите поєднання горошку і лосося, то можна замінити горошок на броколі. Картоплю за бажанням можна замінити на цвітну капусту (в смаковому значенні страва втратить не так багато, зате калорійність трохи знизитися, а користь зросте). Додати в пюре можна сир, або зробити ще оригінальніше і залишити картоплю шматочками. Перед подачею пиріжки краще трохи підігріти, бок в теплому стані вони будуть ще смачнішими!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast Dough
400 г.
Homemade Butter
50 г.
Chilled Salmon Piece
400 г.
Packed Potatoes
500 г.
Milupa Green peas Puree 125g
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Dill 70g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. М'якоть риби відокремити від кісток. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити, разом з горошком, в підсоленій воді до готовності. Злити воду.
02
Тісто повністю розморозити і розкачати. Розрізати тісто на квадрати. Змастити тісто вершковим маслом, викласти рибу, картоплю і горошок. Скріпити конвертики, змастити зверху маслом і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores